Gilad Does.
כל הפרקים

פרק 004 · המלתחה

המלתחה

הרכיבו תלבושות מהתמונות שלכם וצפו בתצוגה מקדימה של איך הן נראות עליכם.

פורסם ב־2 באוק׳ 2026

פירוט

מלתחה שמתחילה בתמונות שלך

העלו תמונות מהמכשיר שלכם או בחרו אותן מ-Google Photos. הבינה המלאכותית מפרידה בין פריטי הלבוש וממלאת שמות, קטגוריות ופרטים נראים לעין.

בנו מראה קטגוריה אחת בכל פעם, ולאחר מכן השתמשו בתמונת ייחוס בגודל מלא לתצוגה מקדימה של הסטיילינג באמצעות בינה מלאכותית. ההתאמה בפועל עשויה להיות שונה.

התחבר כדי לשמור את ארון הבגדים שלך בכל המכשירים. אוספים של משתמשים שלא התחברו נשמרים בדפדפן זה. בהסכמתך, תמונות נבחרות נשלחות ל-Google Gemini דרך OpenRouter לצורך זיהוי תוויות בגדים והתאמת פריטי לבוש, ול-OpenAI לצורך תמונות בגדים ומדידה וירטואלית. עיין במדיניות הפרטיות שלנו לפרטים על אחסון ומחיקת תמונות.

המדריך לניו יורק

הפרק הקודם · 003

המדריך לניו יורק
005· · ·

הפרק הבא · 005

mnaoleimnaole
בהכנה · בקרוב

פרטיות ואחסון

היכנסו כדי לנהל את שטח האחסון בחשבון. פריטים הזמינים בדפדפן בלבד ניתנים למחיקה מתוך פרטי הפריט באפליקציית The Wardrobe.

המלתחה ו־Google Photos

המלתחה ניגשת רק לתמונות שבחרתם במפורש באמצעות Google Photos Picker או שהעליתם מהמכשיר שלכם. היא אינה סורקת את כל ספריית Google Photos, אינה משנה אותה ואינה מוחקת ממנה תמונות מקוריות.

התמונות שנבחרו מעובדות ב־Google Gemini דרך OpenRouter כדי לזהות ולתייג בגדים ולהתאים את אותו פריט לבוש בין תמונות שונות. OpenAI יוצרת תמונות של פריטי לבוש והדמיות מדידה וירטואלית על סמך תמונת הבסיס והבגדים שבחרתם. הצ׳אט משתמש במודל שבחרתם דרך OpenRouter; הכתבה קולית שולחת הקלטה ל־OpenAI. הנתונים מועברים כדי לספק את הפעולות שביקשתם.

כשאתם מחוברים, התמונות שייבאתם, פרטי הבגדים, תמונות הבסיס, הלוקים השמורים והשיחות נשמרים במסד הנתונים שלנו ומשויכים לחשבון שלכם. אוספים שנוספו בלי להתחבר נשמרים בדפדפן בלבד. הרשאת הגישה ל־Google Photos נשמרת זמנית במשך השימוש בלשונית, עד שפג תוקף אסימון הגישה.

מחקו תמונות או פריטי לבוש בודדים מתוך הפרטים שלהם, ותמונות בסיס או לוקים שמורים מתוך חדר המדידה. משתמשים מחוברים יכולים לפתוח את פרטיות ואחסון כדי לבדוק מה נשמר, למחוק פריטים בודדים ולנקות את האוסף בדפדפן הזה, בלי לפנות אלינו. אוספים מקומיים במכשירים אחרים צריך למחוק באותם מכשירים.

מחיקת פריט אחד אינה מוחקת עותקים שמורים אחרים: תמונות מקוריות, פריטי לבוש שזוהו, תמונות בסיס, לוקים שמורים ושיחות ניתנים למחיקה בנפרד ממסד הנתונים הפעיל של החשבון. גיבויים וספקי AI עשויים לשמור נתונים בהתאם למדיניות השמירה שלהם; מחיקה מהחשבון אינה יכולה להסיר את העותקים האלה מיד. נתוני שימוש מצומצמים ב־AI נשמרים לצורך אכיפת המכסה, ללא תמונות או תיאורי בגדים.

ניתן גם לבטל את הגישה ל-Google Photos ב-חיבורי חשבון Google. ביטול הגישה אינו מוחק את העותקים שיובאו; מחיקת היבוא אינה מוחקת את הקבצים המקוריים ב-Google Photos.

המידע המתקבל מממשקי ה-API של Google Photos כפוף לתנאי השימוש ב-מדיניות נתוני המשתמשים של שירותי ה-API של גוגל, לרבות דרישות השימוש המוגבל הכלולות בהם. אין להשתמש בנתוני Google Photos לצורכי פרסום, למכור אותם או להשתמש בהם לאימון מודלים של בינה מלאכותית לשימוש כללי. איננו מאשרים לספקים להשתמש בנתוני Google Photos שיובאו לצורך אימון מודלים של בינה מלאכותית לשימוש כללי.

התחבר כדי לנהל את הנתונים שלך